​Behandling/pædagogik

Stainagaards pædagogik tager udgangspunkt i en meget struktureret hverdag med stor forudsigelighed, respekt, og beboerinddragelse.

Ugen er tilrettelagt, så den følger samfundet i øvrigt, med arbejdstid på hverdage fra kl. 9.00-16, heri indlagt pauser, og en god frokost pause.

Dagligdagen tilrettelægges, så det veksler mellem praktiske aktiviteter, motion, og kreative sessioner. Derudover tilbydes der samtaler, Nordlys Massage, NADA og Kunstterapi

Vi lægger vægt på, at dagen også byder på ”pædagogfrie” perioder, hvor man alligevel kan få fat i en medarbejder, hvis behov derfor opstår.​

Se aktivitetsplan her

Udvikling - Samarbejdsaftale/udviklingsplan

Udviklingsplanen er en overordnet plan, som laves ud fra den handleplan beboeren har fået fra sin kommune. Udviklingsplanen laves i samarbejde beboer og kontaktperson. Der udformes målbare mål, som registreres i Stainagaards journalprogram, hvor forandringer registreres. 

Udviklingsplanen bruges som et redskab til at huske, hvad der arbejdes hen imod, og hvordan vi har aftalt at gøre det. Udviklingsplanen tages op til vurdering hvert halve år i forbindelse med status skrivelsen.

Træningsplan

Træningsplanen laves for at nå til målene i udviklingsplanen. Hvad er det første skridt der må tages? Målene her må ikke sættes højere, end at succes er sikret.

Træningsplanen laves i samarbejde mellem beboer og kontaktperson, og revideres en gang om ugen på træningsplansmødet.

Firmainformation​

Stainagaard

CVR: 21474940​

Adresse​information

Sønderlundsvej 3

8660 Skanderborg​

Kontaktinformation​