De fysiske rammer

Stainagaard er beliggende på syd skråningen ved Ejer Bavnehøj i 120 m højde.​

Vi har en smuk udsigt, som året rundt forandrer sig, og byder på mange vekslende farver.  

 

Hovedbygningen er indrettet med en værelses fløj, hvor 5 beboerne har værelser, på ca. 15-20 m2, som de selv indretter.  Der er to badeværelser, som beboerne deler. 

Værelsesfløjen løber ud i en pejsestue, hvor der er en PC,  samt et bord og materialer til at lave kreative aktiviteter.  Det er også her der er mulighed for at udstille de kreative produkter der laves, hvis det ønskes. I fløjen, som man kan gå til herfra, er der TV-stue, og herfra går man ud i et køkken/alrummet, hvor fødevaredepotet ligger i forbindelse med.

 I fløjen, som man kan gå videre til herfra, ligger kontorer, og der er mødelokaler og massagerum. Det er også her nattevagten sover.

Vest for Stainagaard ligger der tre annekser. Et bygget i år 2000, på 62 m2, og to bygger i år 2012, hver på 40 m2.

Alle har en stor terrasser mod syd.

Der er en fløj ved hovedbygningen, hvor der er fælles vaskerum, et værksted, et motionsrum, og et fyrrum, hvor vort pille fyr står. 

Se fotos her

Første gang man kommer til Stainagaard, kan det virke langt ude på landet.

Det er det også, men vi har let ved at komme til byerne, med en motorvej tæt på. Skanderborg, eller Horsens ligger ca. 12 km. væk, og vil man til storbyen, Aarhus, kan man med den lokale bus være der i løbet af en time.

​ 

Vi har en Minibus og en Citroén C4, til transport, og hvis man har lyst til at bruge en cykel, eller en scooter, er det også en mulighed. Der er ca. 4 km. til Tebstrup, hvor der kører bus i timedrift.​​

Firmainformation​

Stainagaard

CVR: 21474940​

Adresse​information

Sønderlundsvej 3

8660 Skanderborg​

Kontaktinformation​