​Ferier / Fester / Gæster

Stainagaard tager på ferie en gang om året.

Stainagaard tager på social trænings tur en gang om året, en uge,  hvor beboerne kan vælge mellem en tur i sommerhus i Danmark, eller en charter rejse til udlandet. Stainagaard er lukket imens.

Se fotos her

Fester

På Stainagaard har vi traditioner, og festligholder fødselsdage, fastelavn, påske, pinse, Sankt Hans aften, Mortens aften, Haloween, julefrokost, nytårsaften. Fødselsdage holdes efter den aktuelle fødselars ønsker.

Juleaften er beboerne som hovedregel hos familie eller venner.

Hvert femte år holder vi en stor sommerfest, hvor tidligere beboere, tidligere medarbejdere, forældre, og samarbejdspartnere inviteres. Næste gang er i sommeren år 2018, hvor det er 35 år som skal fejres. 

Fredag aften kan der være arrangeret en hyggestund kl. 17, som optakt til weekenden, hvor beboerne samles,  får en sodavand eller en drink, og snakker.

Når en beboer skal flytte fra Stainagaard, holdes der en udflytningsfest, tilrettelagt efter den aktuelle beboeres ønsker.

Se fotos her​

Gæster

Forældre og andre relationer er velkomne på Stainagaard.

Vi opfordret til, at man orienter om gæster i god tid, så de andre beboere, kan være trygge ved hvem de kan møde i fælles lokalerne.

​Vi opfordret til, at medarbejderne informeres, såfremt gæster skal overnatte.

Firmainformation​

Stainagaard

CVR: 21474940​

Adresse​information

Sønderlundsvej 3

8660 Skanderborg​

Kontaktinformation​